Kars Gençlik ve Spor'a Atama.. Yeni İl Müdürü Mehmet Başköylü Göreve Başladı!

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Mehmet Başköylü il müdürü olarak atandı.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Mehmet Başköylü il müdürü olarak atandı.

Mehmet Başköylü, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi önceki İl Müdürü Ayhan Yüregir’den devraldı.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde (GSİM) devir teslim töreni gerçekleştirildi.

MEHMET BAŞKÖYLÜ, KARS GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE BAŞLADI

PolitiKARS’ın X (twiter) sosyal medya hesabından derlediği bilgilere göre; "Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Başköylü, gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevi Ayhan Yüregir’den devraldı. Her iki müdürümüze de görevlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.  

BAŞKÖYLÜ: "GENÇLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni İl Müdürü Mehmet Başköylü, törende yaptığı konuşmada, Kars’ta gençlik ve spor alanında önemli projeleri hayata geçireceklerini vurguladı. 

Başköylü, "Gençlerimizin her alanda gelişmesi ve sporun daha da yaygınlaşması için var gücümüzle hizmet edeceğiz. Kendimize duyulan bu güven için teşekkür ediyoruz." dedi.  

YÜREGİR’DEN TEŞEKKÜR VE BAŞARI MESAJI

Görevi devreden Ayhan Yüregir ise çalışma arkadaşlarına destekleri için teşekkür ederek, Mehmet Başköylü’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Kars Haberleri

185 Milyon Liralık KÖYDES Kaynağı.. Köy Altyapıları İçin Yeni Dönem Başlıyor!
Benliahmet’te Kameralara Yansıdı.. Bölgenin Maskotu Dalton Yiyecek Aradı!
KAÜ Haberi Yeni Bir Tartışmayı Açtı.. Kars’ta Yerel Basının Bağımsızlığı Sorgulanıyor!
Proje Okulu Atamalarına Tepki.. Eğitim Sen’den Liyakat ve Şeffaflık Çağrısı!
TSK’dan Kars’ta Hazırlık Mesajı.. Atışlı Tatbikat ve KBRN Eğitimi Aynı Sahada Yapıldı!