Kars Belediyesi’ne Ait Yol Süpürme Aracı Alev Aldı

Kars Belediyesi’ne ait vakumlu yol süpürme aracı hareket halindeyken alev aldı. Bir anda alevler içerisinde kalan süpürme aracını Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne bağlı TOMA ve İtfaiye söndürdü.

Kars Belediyesi’ne ait vakumlu yol süpürme aracı hareket halindeyken alev aldı. Bir anda alevler içerisinde kalan süpürme aracını Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne bağlı TOMA ve İtfaiye söndürdü.

Olay, bugün saat 12.45 sularında Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Kars Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait vakumlu yol süpürme aracı caddeyi temizlerken, birden alevler içerisinde kaldı. Vatandaşlar durumu 110’a bildirirken, Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ait TOMA sürücüsü de yanan aracı görünce hemen müdahale etti. TOMA’ya olay yerine gelen İtfaiye ekipleri de yardım edince aracın yanması son anda önlendi. Söndürülen yol süpürme aracı daha sonra belediye araç parkına çekildi.

Öte yandan GAMP Caddesi üzerinde meydana gelen olayda yol süpürme aracında maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Kars Haberleri

Kars Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor.. Yollar Yenileniyor!
Kars OSB’de Genel Kurul Yapıldı.. 9 Asıl ve 9 Yedek Üye Seçildi!
Kars Veteriner Hekimleri Odası’nda Seçim Sonuçlandı.. Metin Tarkan Başkan!
Kars’ta 148 Özel Güvenlik Görevlisi’ne Eğitim.. 211 Personele Bilgilendirme!
Sarıkamış’ta Hafif Ticari Araç Takla Attı.. 2 Kişi Yaralandı!