Kars Belediye Başkan Yardımcıları Değişti

Kars Belediyesi'nde başkan yardımcılıklarında değişikliğe gidildi.

Kars Belediye Başkanlığı'nda başkan yardımcılıklarında değişikliğe gidildi.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bir yıllık görevlerini tamamlayan, Hülya Çağraşan ve Tahsin Güngören’in yerine, Hüseyin Bedel ile Ali Demiral’ı başkan yardımcılığı görevine getirdi.

Kars Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Bedel ve Ali Demiral, yeni görevlerini layıkıyla yerlerine getireceklerini belirterek gazetecilere açıklamada bulundular.

Öncelikli görevlerinin Kars’a ve Kars halkına hizmet etmek olduğunu söyleyen Bedel ve Demiral, başta gazeteciler ve muhtarlar olmak üzere belediye hizmetlerine ihtiyaç duyan her kese telefonlarının 7/ 24 açık olduğunu söylediler.

Kars’ın sorunlarını farkında olduklarını da söyleyen Başkan Yardımcıları Hüseyin Bedel ve Ali Demiral, koltuklarında oturmayacaklarını ve görev süreleri boyunca vatandaşın tüm sorunlarını ivedilikle çözeceklerini de belirterek, kendilerin de Kars’ın bir evladı olduklarını ve Kars halkından da şehrin değerlerine karşı duyarlı olmaları dileklerinde bulundular.

Kars Haberleri

CHP Kars İl Başkanlığı'na Muhammet Baran Karahan Atandı.. MYK Kararı Açıklandı!
Jandarmadan Hasat Mesaisi.. Traktör ve Biçerdöver Sürücüleri Uyarıldı!
Koordinasyon Kurulu Toplandı.. 69,9 Milyar Liralık 315 Projede Son Durum Görüşüldü!
Kars’ta Tarım Mesaisi Sürüyor.. Meralara Sıvat, Afet Bölgelerinde Hasar Tespiti!