Kars 36 Sporlu Futbolcu Uğradığı Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Bayram tatili için İstanbul'a giden genç futbolcu, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Bayram tatili için İstanbul'a giden genç futbolcu, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Kars 36 Spor camiasını derin üzüntüye boğan acı olay, genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı, dün akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken, olay yeşil beyazlı camiayı üzüntüye boğdu.

Konuyla ilgili olarak Kars 36 Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kars 36 spor camiamızı yasa boğan acı bir olay yaşandı. Futbolcumuz Kubilay Kaan Kundakçı, dün akşam İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Genç futbolcumuzun vefatı, ailesi başta olmak üzere spor camiamızda büyük üzüntüye neden oldu. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Kundakçı'nın sevenleri ve takım arkadaşları yasa boğarken, acı haber, bölgede de derin bir üzüntüyle karşılandı.

İlgili Haberler

Ajans Haberleri Haberleri

Bursa’da Yaşlı Karı Koca Evlerinde Ölü Bulundu
Muhtar Aracında Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı
Kapadokya’da Orta Çağ Panayırı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
24 Gündür Kayıp Olan Kadın Andırın’da Ölü Bulundu