Kağızman'da Çatışma

Kars'ın Kağızman ilçesinde bulunan Çemçe-Madur mevkiinde operasyona çıkan askerler ile PKK/HPG'liler arasında çatışma çıktı.

Kars’ın Kağızman ilçesi Çemçe-Madur bölgesinde çıkan çatışmada PKK/HPG'li 3 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde bulunan Çemçe-Madur mevkiinde operasyona çıkan askerler ile PKK/HPG'liler arasında çatışma çıktı.

Çatışmanın ardından bölgeye çevre illerden çok sayıda asker ve askeri araç sevkiyatı ile operasyon yapıldığı belirtildi.

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberine göre, çatışmada 3 PKK mensubunun yaşamını yitirdiği ve operasyonun devam ettiği bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kars Valisi Rahmi Doğan tarafından operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Dün gece Çemçe-Madur bölgesinde başlatmış olduğumuz operasyon sabahın ilk saatleriyle neticelendi. 3 teröristi ölü olarak ele geçirdik silahlarıyla birlikte. Büyük bir operasyon yapıyoruz" dedi.

Doğan, "Çevre illerin desteğiyle birlikte Çemçe-Madur Bölgesi’nde Şah yolundan Kağızman’a doğru, tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri itibariyle ilk temas sağlandı ve 3 teröristi ölü olarak ele geçirdik. Operasyon devam ediyor. Birkaç gün daha devam edecek gibi gözüküyor. Şah yolundan Kağızman’a kadar bütün dereleri, mağaraları tarayarak ineceğiz" diye konuştu.

Kağızman Haberleri

Kağızman'da Sulama Suyu Cinayeti.. Komşusunu Bıçakla Katletti
Ahmet Arslan'ın Babası Süleyman Arslan Hayatını Kaybetti
'İntihar' Ettiği İddia Edilen Çocuk, Ailesi Tarafından Öldürülmüş!
Kağızman'da 'Kaçak Silah' Operasyonu, 8 Kişi Gözaltına Alındı
'KYK Yurdu'ndaki Yemekten 80 Öğrenci Hastanelik Oldu