İsrail Askerleri 3 Filistinliyi Öldürdü

Gazze'de barışçıl Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü'nün birinci yıl dönümünü ve 43'üncü Toprak Günü'nde binlerce Filistinli toplandı.

Gazze'de barışçıl Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü'nün birinci yıl dönümünü ve 43'üncü Toprak Günü'nde binlerce Filistinli toplandı. Gösterilerde İsrail askerlerinin sert müdahalesi sonucu 3 Filistinli hayatını kaybetti, 316 Filistinli yaralandı.

30 Mart 2018 tarihinde başlayan barışçıl Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü'nün birinci yıl dönümünde ve 43'üncü Toprak Günü'nde binlerce Gazzeli İsrail'in Filistin'i işgalini protesto için İsrail sınırında toplandı. Göstericilere İsrail işgal güçleri,göz yaşartıcı gaz ve ses bombalarıyla müdahale etti.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail işgal güçlerinin müdahalesi sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 316 Filistinlinin de yaralandığı kaydedildi.

İlgili Haberler

Dünya Haberleri

Kuzey ve Doğu Suriye'de 'Kürt Birliği'.. Ulusal Konferans Düzenlendi!
Suriye Kürtleri'nin Birliği.. Mazlum Abdi ve İlham Ehmed, Neçirvan Barzani ile Görüştü!