İran Lideri Hamaneyden VUR EMRİ

Ayetullah Ali Hamaney, Batılı güçler ve müttefiklerine karşı saldırı emri verdi.

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Özel Kuvvetlere, Suriye konusunda Batılı güçler ve müttefiklerine karşı saldırı emri verdi

İddia İngiliz gazetesi Telegraph'a ait. Hedef alınacak ülkeler arasında Türkiye de var. Gazete; haberi, Batılı istihbarat yetkililerine dayandırıyor. Telegraph'a göre, Tahran yönetimi, Suriye lideri Beşar Esad 'ın iktidardan uzaklaştırılması ihtimalini ve bunun İran 'a etkilerini masaya yatırdı.

Toplantıda, Batının, Suriyeli muhaliflere verdiği desteğin İran 'ın çıkarlarını tehdit ettiği sonucu çıktı ve Hamaney de İran 'ın elit Kudüs güçlerine, bu ülkelere karşı saldırı düzenlenmesi talimatı verdi.

Hedef alınacak ülkeler arasında ABD , İngiltere , Suudi Arabistan ve Katar'ın yanı sıra Türkiye de bulunuyor.

Özel Kudüs güçleri İsrail ve Batılı ülkelere yönelik birçok saldırıdan sorumlu tutuluyor.

Dünya Haberleri

İsviçre Alpleri’nde Turist Otobüsü Devrildi.. 5 Kişi Hayatını Kaybetti!
Gerilim Hürmüz’den Kızıldeniz’e Yayılıyor.. Petrol 110 Dolara Yaklaştı!
Tiflis’te Yol Çalışmasında 10. Yüzyıl Seramikleri Bulundu.. Kazılar Başladı!
Norveç Kralı 5. Harald Son Yolculuğuna Uğurlandı.. Yerine Oğlu Geçti!