İran, Galibiyeti Son Dakikada Aldı

2018 Dünya Kupası B Grubu'nda İran, Fas'ı 90+5. dakikada atılan golle 1-0 mağlup etti.

2018 Dünya Kupası B Grubu'nda İran, Fas'ı 90+5. dakikada atılan golle 1-0 mağlup etti.

2018 Dünya Kupası B Grubu'nda Saint Petersburg'da Fas ile İran karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İran, 90+5. dakikada Bouhaddouz'ın kendi kalesine attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Mücadele dengeli başlarken, karşılıklı ataklarla geçen ilk devrede gol sesi çıkmadı. Ekipler ikinci yarıya daha da düşük tempoda başladı ve devrede dakika 90'ı gösterirken golsüz eşitlik de devam etti. Mücadeleye 6 dakika uzatma eklendi. 90+5. dakikada İran'ın kullandığı serbest vuruşta Bouhaddouz'ın ters vuruşuyla top ağlara gitti ve İran 1-0 öne geçti. Karşılaşmadan 1-0 üstün ayrılan İran Dünya Kupası'na galibiyetle başladı.

Fas Milli Takımı'ndaki Galatasaraylı oyuncu Younes Belhanda 90 dakika sahada kaldı. Başakşehirli futbolcu Manuel Da Costa ise 82. dakikada Harit'in yerine oyuna dahil oldu. Fenerbahçeli Nabil Dirar ve Yeni Malatyasporlu Boutaib ise forma şansı bulamadı.

İlgili Haberler

Spor Haberleri

UEFA'dan Ceza.. Galatasaray Seyircisine Liverpool Deplasmanı Yasağı!
Süper Lig’de 24. Hafta.. Üst Sıralarda Dengeler Değişti!
Zirve Yarışında Kritik Kayıp.. Amedspor’un Deplasman Beraberliği!
RAMS Park'ta Yenilmezdik Serisi.. Galatasaray 31 Maçtır Kaybetmiyor!
UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Heyecanı.. Dev Eşleşmeler Belli Oldu!