İmralı’daki Aile Ziyareti Sonrası Açıklama.. Abdullah Öcalan’dan Bayram Tebriği!

İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde bulunan Abdullah Öcalan ve diğer hükümlülerin aileleriyle bayram ziyareti kapsamında görüştüğü bildirildi.

İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan ve diğer hükümlülerin aileleriyle bayram ziyareti kapsamında görüştüğü bildirildi.

Görüşmeye ilişkin açıklama Asrın Hukuk Bürosu tarafından yapılırken, ziyaretin 28 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirildiği ifade edildi.

Görüşmenin ardından DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan da Abdullah Öcalan’ın bayram mesajını kamuoyuyla paylaştı.

İMRALI’DA BAYRAM KAPSAMINDA AİLE GÖRÜŞMESİ

Asrın Hukuk Bürosu tarafından yapılan açıklamada, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan’ın aile üyeleri Gülsüm Öcalan, Ömer Öcalan ve Mehmet Reşit Öcalan ile bayram ziyareti kapsamında aile görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca aynı cezaevinde bulunan Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar, Ergin Atabey, Mahmut Yamalak ve Zeki Bayhan’ın da aileleriyle görüştüğü kaydedildi.

AÇIKLAMA SANAL MEDYA HESABINDAN YAPILDI

Asrın Hukuk Bürosu’nun sanal medya hesabından yapılan duyuruda, görüşmelerin Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen aile ziyaretleri kapsamında yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Abdullah Öcalan’ın görüşme sırasında bayram dolayısıyla selam ve iyi dileklerini ilettiği belirtilerek kamuoyunun bilgilendirildiği aktarıldı.

ÖMER ÖCALAN MESAJI PAYLAŞTI

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan da sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kurban Bayramı vesilesiyle Abdullah Öcalan ile görüştüklerini duyurdu.

Paylaşımda Abdullah Öcalan’a atfedilen mesajda, “Özgürlük ve demokrasiye her zamankinden daha yakın olduğumuzu belirtiyor, halkımızın bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verildi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; söz konusu görüşme, Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştirilen aile ziyaretleri çerçevesinde yapıldı.

Güncel Haberleri

Hakan Fidan Şam’da Kritik Temaslar Gerçekleştirdi.. Erdoğan İçin Ziyaret Planı!
Karadeniz’de Gemi Trafiği Alarm Veriyor.. Marmara’da Yoğunluk Artıyor!
Gülistan Doku Soruşturması’nda 6. Dalga.. 7 Kentte 11 Şüpheli İçin Operasyon!
Kozinoğlu’nun Ölümüne İlişkin Soruşturma.. Yeni Gelişme, Mezar Açıldı!
12 Eylül Darbesi’nin 46. Yıl Dönümü.. Türkiye’de Derin İzler Bıraktı!