Iğdır'da 'Sis', Görüş Mesafesi 5 metreye Kadar Düştü

Iğdır'da etkili olan sis nedeniyle bazı bölgelerde görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. 

Bölge genelinde havanın çok bulutlu, Iğdır ve çevrelerinin aralıklı yağmurlu, Kars ve Ağrı'nın karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceğini tahmin ediliyor.

Iğdır'da etkili olan sis nedeniyle bazı bölgelerde görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Iğdır'da önceki geceden itibaren etkisini artıran sis sabah saatlerinde yoğunluğunu arttırdı.

SİS, ULAŞIMI ETKİLEDİ

Sis, kara ulaşımında da görüş mesafesini düşürdü. Şehrin bazı yerlerinde görüş mesafesi 5 metreye kadar düşerken sürücüler, görüş açıları düştüğü için trafikte daha yavaş ilerlemek zorunda kaldı. 

BÖLGEDE DURUM

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü bölge genelinde havanın çok bulutlu, Iğdır ve çevrelerinin aralıklı yağmurlu, Kars ve Ağrı'nın karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği; gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin edildiği bildirildi.

Bölgeden Haberleri

'Bağımsız Kalacağım'.. Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, CHP'den İstifa Etti!
Zengezur Koridoru'na Yönelik İlk Adım.. Kars-Iğdır Demir Yolu Projesi Başladı!
Yarım Saatlik Ömür.. 'Bir Günlükler' ve 'Mayıs Sinekleri'nin Ölüm Dansı!
Erzurum'da Bıçaklı Kavga.. 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı!