Iğdır’da Çatı Katında Kaçak Ürünler.. 216 Şişe İçki ve 70 Paket Sigara!

Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde bir evin çatı katında yapılan aramada 216 şişe alkollü içki ve 70 paket sigara ele geçirildi.

Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde bir evin çatı katında yapılan aramada 216 şişe alkollü içki ve 70 paket sigara ele geçirildi.

Ürünlerin yılbaşında piyasaya sürülmek üzere depolandığı değerlendiriliyor; aramayla ilgili M.K. isimli kişi gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

ÇATI KATINDA 286 ÜRÜN BULUNDU

Iğdır’da kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışma, Topçular Mahallesi’ndeki bir evde aramayla sonuçlandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, adresin çatı katında alkollü içki depolandığı bilgisi üzerine 10 Ekim’de arama yaptı.

PolitiKARS’ın haber kaynaklarından derlediği bilgilere göre; aramada gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 216 şişe alkollü içki ile 70 paket sigara ele geçirildi. Toplam 286 ürün, inceleme yapılmak üzere muhafaza altına alındı.

ÜRÜNLERİN YILBAŞINDA SATIŞA SUNULMASI DEĞERLENDİRİLİYOR

Soruşturma kapsamında, ele geçirilen içkilerin yılbaşında piyasaya sürülmek üzere depolandığı değerlendiriliyor. Ancak ürünlerin hangi kanaldan temin edildiği ve dağıtımının nasıl yapılacağına ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Aramayla bağlantılı olarak M.K. isimli kişi, Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Ele geçirilen ürünlere ilişkin inceleme ve soruşturma işlemleri sürüyor.

Bölgeden Haberleri

Erzurum Oltu’da TIR Dorsesi Alev Aldı.. Yangın Kara Yolunda Korku Yarattı!
Ardahan’da Rüşvet Soruşturması.. Damal Belediye Başkanı Gözaltında!
Ağrı TSO’da Organ Seçimleri Tamamlandı.. Mehmet Erat Yeniden Başkan!
Okul Taşıtlarında Güvenlik Adımı.. Şoför ve Rehberlere Yelek Dağıtıldı!