Iğdır’da ‘Bana Ab’yi Anlat’ Yarışması

Iğdır’da ‘Öğrenciler AB’yi Öğreniyor’ projesi kapsamında, düzenlenen ‘Bana AB’yi Anlat’ konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Iğdır’da ‘Öğrenciler AB’yi Öğreniyor’ projesi kapsamında, düzenlenen ‘Bana AB’yi Anlat’ konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Müdürlüğü’nce ‘Öğrenciler AB’yi Öğreniyor’ proje yarışmaları kapsamında ülke genelinde 7, 8 ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmanın ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, okul idarecileri ve öğrenci aileleri katıldı. Burada konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, “Bu projeler bizim kendimize güvenmemizi sağlıyor. Bizim gençlerimiz dünya çapında önemli yerlerde bulunuyorlar. Türk insanı yardımseverdir. Millet olmamızın ve inancımız gereği nerede sıkıntı çeken varsa yardım elimizi uzatıyoruz. Avrupa’nın bizden alacağı özellikler var. Bizim de onlardan alacağımız özellikler var. Genç kardeşlerimizi görünce mutlu oldum. İnşallah yüksekokul tahsilinizi arzu ettiğiniz bir Avrupa ülkesinde tamamlarsınız. Öğrencilerimize, ailelerine, değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Iğdır’da dereceye giren öğrencilere Hakan Cırıt tarafından hediyeleri verildi.

Bölgeden Haberleri

Dengbêj Şakiro’nun Mirası.. Ağrı'da İsmine Yakışır Kent Meydanı Yapılıyor! 
Artvin'de Trajik Olay.. Polis Memuru 'Kamp Çadırı'nda Zehirlenerek Hayatını Kaybetti!
Kazım Koyuncu'ya Saygı.. Ölümünün 20'nci Yılında Mezarı Başında Anıldı!
Aşkale'de İş Kazası.. Geri Manevra Yapan Kamyon, İşçilerin Arasına Daldı! 
Posof Ilgar Dağı'nda Toprak Kayması.. Yol Ulaşıma Kapandı!