Iğdır’da 4 Polis İle 1 İlçe Müftüsü Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında gözaltına alının 4 polis ile Karakoyunlu İlçe Müftüsü tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında gözaltına alının 4 polis ile Karakoyunlu İlçe Müftüsü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ’nün darbeye teşebbüs etmekten sucundan dolayı Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile gözaltına alınan 4 polis ile Karakoyunlu İlçe Müftüsü Mahmut Esmer ve ilçede görevli bir müezzin, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.

Adliyeye sevk edilen 4 polis ile Karakoyunlu ilçe Müftüsü Mahmut Esmer, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilirken, ilçede görevli müezzin de adli kontrol kapsamında serbest bırakıldı.

Bölgeden Haberleri

Doğanın Sanat Eseri.. Mendereslerin Eşsiz Güzelliği Havadan Görüntülendi!
Karaçay’ın İki Yakası Birleşti.. Çıldır’daki Yeni Köprü Hizmete Girdi!
Iğdır'da Yürekleri Ağza Getiren Kaza.. 6 Yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu!
Artvin'de Tünelde Feci Kaza.. 26 Yaşındaki Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!