Horasan’da Arazi Kavgası

Erzurum'un Horasan ilçesinde arazi anlaşması nedeniyle husumetli olan iki aile arasında çıkan kavgada 2'si ağır, 11 kişi yaralandı.

Erzurum'un Horasan ilçesinde arazi anlaşması nedeniyle husumetli olan iki aile arasında çıkan kavgada 2'si ağır, 11 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Çamlıkale köyünde meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle köy muhtarının da içinde olduğu amca çocukları ve yeğenleri arasında tartışma çıktı Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Horasan Devlet Hastanesine getirilen yaralılar Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı ve silahlı kavgada, iki aileden 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

Çevredeki köylülerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Horasan Devlet Hastanesi ve Erzurum'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri alarak kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Bölgeden Haberleri

Acı Kayıp.. Hayvan Otlatırken Yıldırım Çarpan 17 Yaşındaki Çoban Yaşamını Yitirdi!
Ardahan'da Kış Manzaraları.. Kar Yağışı ve Sahara Geçidi'nde 4 Metrelik Kar!
Ardahan'da Doğal Yaşam.. Kış Uykusundan Uyanan Ayılar Kura Nehri'nde!
Yusufeli'nde Boğa Güreşleri'nde Korkutan Saldırı.. Boğa, Bakıcısını Yaraladı!
Ardahan'da Kar Yağışı ve Tipi.. Ilgar Dağı'nda Onlarca TIR Mahsur Kaldı!