HDP'nin Çalışmalarına Kadın ve Çocuk İlgisi

HDP milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak'ın seçim çalışmaları devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak'ın seçim çalışmaları devam ediyor.

HDP milletvekillerinin katılımıyla yürütülen seçim çalışmalarına kadın ve çocukların ilgisi renkli görüntüler oluşturdu.

Seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiği Kars’ta milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak, Kars merkez ve köyleri ile Sarıkamış ve Susuz ilçelerinde halkla bir araya geldi.

Partililerle birlikte hayvan borsası ve esnaf ziyareti gerçekleştiren milletvekili adayları daha sonra gittikleri köylerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yapılan ayaküstü sohbetlerde vatandaşların oylarını doğru kullanmaları ve sandık güvenliği konusunda uyaran HDP’li adaylar, dikkatli olmalarını istedi.

İlgili Haberler

Kars Gündem Haberleri

Kars 36 Spor Beşikdüzü 1834’ü Ağırlıyor.. İlk İç Saha Maçı Cumartesi!
Kars’ta Yağış Geri Dönüyor.. Sağanak ve Sis Bu Hafta Etkisini Koruyacak!
Kars’ta Haftanın Gündemi.. Kars 36 Spor’dan Deplasmanda 5 Gollü Zafer!
Ağrı’da Şap Karantinası Uzatıldı.. Kars’ta Hayvan Pazarları da Kapalı!