HDP Kars İl Başkanlığı Kongreye Gidiyor

Halkların Demokratik Partisi ( HDP) Kars İl Başkanlığı, 4'üncü Olağan İl Kongresi'ni 7 Ocak 2023 günü gerçekleştirecek.

Halkların Demokratik Partisi ( HDP) Kars İl Başkanlığı 4'üncü Olağan İl Kongresi’nin hazırlıklarını tamamladı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre, kongre komisyonu tarafından yapılan çalışmaların sonucunda 7 Ocak 2023 günü saat 12.00'da kongreye gitmeyi planlayan HDP Mardin İl Başkanlığı, kongresini Antoryum Düğün Salonu’nda gerçekleştirecek.

Yapılacak kongreye HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile birlikte Parti Meclisi (PM) üyeleri ve bölge milletvekilleri de katılacak. 

Kongrede HDP'nin Kars’taki yeni yönetimi belirlenerek 2023 seçimlerinin de startı verilecek.

Gerçekleştirilecek kongreye çok sayıda sivil toplum örgütü, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, toplumun ileri gelenleri ile yurttaşların da davet edildiği belirtildi.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Otizm Derneği'nden Etkinlik.. Çocuklar İçin Spor Temelli Eğitim Çalışması!
Zamanla Yarış.. Kara Saplanan Ambulanslar İçin Ekipler Seferber Oldu!
Kars Havalimanı'nda 2025'te Hareketlilik: Yolcu ve Yük Trafiğinde Artış!
Kars'ta Suriye'deki Saldırılara Tepki.. Sessiz Kalanlar Suç Ortağıdır!
Kars Havalimanı'nda 2025'te Yoğunluk.. 604 Bin Yolcu ve 3 Bin 759 Uçuş!