Hayatından Endişe Edildi, Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı

Aydın'ın Efeler ilçesinde iki gündür dükkanını açmayan ve hayatından şüphe edilen işyeri sahibinin cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde iki gündür dükkanını açmayan ve hayatından şüphe edilen işyeri sahibinin cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Olay, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Z.D.'nin iki gündür işyerini açmadığını ve kedisinin de içeride olduğunu gören esnaflar, Z.D.'nin hayatından endişe ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede Z.D.'nin cezaevinde olduğunu tespit etti. Gerekli tutanakların tutulmasının ardından polis ekipleri bölgeden ayrılırken, vatandaşlar da içeride mahsur kalan kedinin kurtarılmasını istedi.

Haberleri

Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Şahıs Tutuklandı
Btü Uyku Bozukluğunu Çözecek İplik Projesi Geliştiriyor
Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı
Çiftçilerden Çağrı: "üretim Maliyetleri Baskılanamaz Hale Geldi"
Erzincan’da Kış Sert Yüzünü Gösterdi: Doğa Buzla Kaplandı