Galatasaray’da Olağan Seçim Heyecanı.. Dursun Özbek Genel Kurulda Tek Aday Oldu!

Galatasaray Spor Kulübü’nün olağan seçimli genel kurul toplantısı Galatasaray Lisesi’nde başladı ve mevcut başkan Dursun Özbek seçimde tek aday olarak yer aldı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün olağan seçimli genel kurul toplantısı Galatasaray Lisesi’nde yoğun katılımla başladı ve mevcut başkan Dursun Özbek seçime tek aday olarak girdi.

Genel kurulun açılışında Ahmet Kemal Kumkumoğlu divan başkanı seçilirken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından oy verme hazırlıkları tamamlandı.

Dursun Özbek seçim öncesi yaptığı açıklamada genel kurulun yönetime daha büyük sorumluluk yüklediğini belirterek yeni dönemde daha fazla başarı hedeflediklerini söyledi.

GALATASARAY’DA GENEL KURUL SÜRECİ BAŞLADI

Galatasaray Spor Kulübü’nün olağan seçimli genel kurul toplantısı Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılı kulübün yeni yönetim döneminin şekilleneceği toplantıya üyelerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Genel kurulun açılış bölümünde yapılan oylama sonucunda Ahmet Kemal Kumkumoğlu divan başkanlığına seçildi. Ardından başkanlık divanı oluşturularak toplantının resmi gündemine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sandıklarda görev yapacak kişiler belirlendi.

DURSUN ÖZBEK TEK ADAY OLARAK SEÇİME GİRDİ

Genel kurulda mevcut başkan Dursun Özbek tek aday olarak yer aldı. Oy verme işlemi öncesinde konuşan Özbek, seçim günlerinin Galatasaray camiası açısından özel bir anlam taşıdığını söyledi.

Özbek açıklamasında, “Seçim günleri Galatasaray’ın bayram günleridir. Tek adaylı seçim Galatasaray geleneklerine çok uygun değil ancak bunun bize önemli bir sorumluluk yüklediğinin farkındayız” ifadelerini kullandı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Özbek, genel kurulun yönetime verdiği mesajın yalnızca mevcut başarılarla yetinilmemesi yönünde olduğunu belirterek yeni dönemde daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını ifade etti.

“GENEL KURULUN MESAJINI ALDIK”

Dursun Özbek, bugüne kadar yapılan çalışmaların üzerine çıkılması gerektiğini vurgulayarak, yönetim ekibiyle birlikte bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceklerini dile getirdi. Özbek ayrıca seçim sürecinin Galatasaray camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Genel kurulda oy verme işlemlerinin gün boyunca sürmesi beklenirken, sonuçların sandıkların kapanmasının ardından açıklanacağı bildirildi.

Spor Haberleri

FB’de Seçim Yarışı Kızıştı.. Safi’den “Tarihin En İyi Kadrosu” Sözü!
Süper Lig’in Son Takımı Belli Oluyor.. Erokspor ile Çorum FK Finalde!
Fenerbahçe Veda Etti.. Finalin Adı Olympiakos ile Real Madrid!
Fenerbahçe’de Seçim Yarışı Kızıştı.. Aziz Yıldırım ve Hakan Safi Listelerini Açıkladı!