FETÖ'nün Kadın Sorumlusu Tutuklandı

Kars merkezli FETÖ/ PDY'in kadın yapılanmasına yönelik operasyonda, İstanbul'da gözaltına alınan örgütün "bölge sorumlusu" olduğu belirtilen bir kişi tutuklandı.

Kars merkezli FETÖ/ PDY'in kadın yapılanmasına yönelik operasyonda, İstanbul'da gözaltına alınan örgütün "bölge sorumlusu" olduğu belirtilen bir kişi tutuklandı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre,.Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/ PDY) kadın yapılanmasına yönelik operasyonda, İstanbul'da gözaltına alınan örgütün sözde bölge sorumlusu tutuklandı.

Kars^ta yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve bölge sorumlusu olduğu iddiasıyla Ş.Ö hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışma sonucu, Ş.Ö, fiziki ve teknik takip sonucu İstanbul'da yakalandı.

Kars'a getirilen Ş.Ö, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kars Haberleri

CHP Kars İl Başkanlığı'na Muhammet Baran Karahan Atandı.. MYK Kararı Açıklandı!
Jandarmadan Hasat Mesaisi.. Traktör ve Biçerdöver Sürücüleri Uyarıldı!
Koordinasyon Kurulu Toplandı.. 69,9 Milyar Liralık 315 Projede Son Durum Görüşüldü!
Kars’ta Tarım Mesaisi Sürüyor.. Meralara Sıvat, Afet Bölgelerinde Hasar Tespiti!