Fatoş Öğretmene Hüzünlü UĞURLAMA

Kars'ta, kızının birinci yaş gününü kutlarken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren öğretmen 32 yaşındaki Fatoş Özbey Daştan'ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kars'ta, kızının birinci yaş gününü kutlarken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren öğretmen 32 yaşındaki Fatoş Özbey Daştan'ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Iğdır'ın Yeni Mahalle İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcılığı görevini de yürüten sınıf öğretmeni Fatoş Özbey Daştan, kızı Nehir'in ilk yaş gününü kutlamak için eşi Vedat Daştan ile birlikte geçen hafta sonu Kars'taki baba evine geldi. 16 Şubat Cumartesi akşamı kızının ilk yaş gününü kutlayacak olmanın heyecanını yaşayan Fatoş Özbey Daşdan, gün boyu alışveriş yaptı. Akşam doğum günü partisi sırasında kalp krizi geçiren Fatoş Özbey Daştan, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından 2 gün yoğun bakımda kalan Daştan, uçak ambulansla Ankara'ya götürüldü. Fatoş Özbey Daştan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi.

Iğdır'da polis memuru olarak görev yapan Vedat Daştan ile evli olan Fatoş öğretmenin ölümü, yakınlarını, meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.

Ankara'dan cenazesi dün uçakla getirilen Fatoş Özbey Daştan için bugün İstasyon Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Milli Eğitim Müdür Vekili Gükhan Altun, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir, emniyet teşkilatı, öğretmenler, STK temsilcileri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğlen namazının ardından cenazesi kılınan bir çocuk annesi Fatoş Özbey Daştan, merkeze bağlı Çakmak köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin öncesi

Kızının Doğum Gününde Kalp Krizi Geçirip Öldü

Kars'ta, kızının birinci yaş gününü kutlarken kalp krizi geçiren Fatoş öğretmen hayatını kaybetti. 32 yaşındaki bir çocuk annesi Fatoş Özbey Daştan yarın Kars'ta toprağa verilecek.

Iğdır'ın Yeni Mahalle İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcılığı görevini yürüten Fatoş Özbey Daştan, kızı Nehir'in ilk yaş gününü kutlamak için eşi Vedat Daştan ile birlikte haftasonu Kars'taki babaevine gitti. 16 Şubat Cumartesi akşamı kızının ilk yaş gününü kutlayacak olmanın heyecanını yaşayan Fatoş Özbey Daşdan, gün boyu alış-veriş yaptı. Akşam doğum günü partisinde kalp krizi geçiren Fatoş Özbey Daştan, tıp fakültesi hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından 2 gün yoğun bakımda kalan Daştan, uçak ambulansla Ankara'ya götürüldü. Fatoş Özbey Daştan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi.

Iğdır'da polis memuru olarak çalışan Vedat Daştan ile evli olan Fatoş öğretmenin ölümü meslektaşlarını yasa boğdu. Fatoş öğretmenin cenazesi yarın uçakla Kars'a getirilerek toprağa verilecek.

Kars Haberleri

Kars'ta 1 Mayıs.. Kutlamaların Adresi 'Tren Garı' Meydanı
Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
Türkiye 23 Nisan'ı Kutluyor.. Kars'ta 'Çocuk Bayramı' Törenleri
'İl Genel Meclisi'nde Dengeler Değişti.. Suat Bayhan DEM Parti'den İstifa Etti!