Erzurumda Bir Babanın Yıkıldığı AN

Erzurum'da harabe bina içerisinde tabancayla vurulmuş bir ceset bulundu.

Erzurum'da harabe bina içerisinde tabancayla vurulmuş bir ceset bulundu.

Cesedin kimliği belirlenmeye çalışılırken, yoldan geçen ve kalabalığı gören bir kişi, 2 gündür oğlunun kayıp olduğunu söyleyerek harabe binanın içerisine bakmak istedi. Savcının incelemesinin ardından acılı baba oğlunun cesedini teşhis etti.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Aşağı Yoncalık Semti Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir harabe binada hurda toplayıcısı tarafından bir ceset olduğu fark edildi. Bunun üzerine durum hemen polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri harabe binanın etrafını güvenlik şeridiyle kapattı. Daha sonra çevrede vatandaş kalabalığı da toplanırken cesedin kime ait olduğu yönünde araştırmalar yapıldı. İlk izlenimlere göre harabe bina içerisindeki cesedin tabancayla kafasından tek kurşunla vurulduğu intihar olma olasılığının yüksek olduğu emniyet güçleri tarafından belirtildi.

Daha sonra savcı olay yerinde incelemelerde bulunurken bu sırada kalabalığı görerek tesadüfen titrek adımlarla olay yerine gelen Reşit Sarıca isimli vatandaş askere gitmek üzere olan oğlunun 2 gündür kayıp olduğunu belirtti. Polislere oğlunun kayıp olduğunu söyleyen Sarıca, harabe binaya bakmak istedi. Bunun üzerine Reşit Sarıca'ya ceset gösterildi. Harabe bina içerisine giren Sarıca, cesedin oğlu Murat Sarıca'ya ait olduğunu görünce şoka girdi. Acılı baba ve daha sonra olay yerine gelen anne, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Murat Sarıca'ya ait ceset otopsi yapılmak üzere Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut yıldız'da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Haberleri