Karayazı'da Dondurucu Soğuklar.. Eksi 27 Derecede Su Hatları Dondu!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklarda su hatlarının donması, içme suyu sorununu da beraberinde getirdi.

Erzurum’un Karayazı ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklar, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Hava sıcaklığının eksi 27 derecenin altına düşmesiyle birlikte ilçede su hatları dondu, birçok mahallede içme suyu kesintisi yaşandı.

DONDURUCU SOĞUKLAR SU HATLARINI DONDURDU

Su kesintilerinin ardından Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan yurttaşlar, içme ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bidonlarla su taşımak zorunda kaldı. Sert kış koşullarına rağmen yurttaşlar, su temin edebilmek için uzun süre soğuk havada bekledi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Dondurucu soğukların etkili olduğu bölgelerde ekiplerin donan su hatlarına yönelik çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Yetkililer, hava koşullarının normale dönmesiyle birlikte su sorunlarının kademeli olarak çözüme kavuşmasının beklendiğini belirtti.

Bölgeden Haberleri

Iğdır’da Şiddetli Dolu Havaalanını Kapattı.. Pist Ve Apron Beyaza Büründü!
Bölgede Bugün Yerel Sağanak Beklentisi.. Yağış Geçişleri Görülecek!
Ağrı’da İki Ayrı TIR Kazası.. Biri Şarampole, Diğeri Refüje Devrildi!
Hanak’ta Yalnız Kurt Dronla Görüntülendi.. Kamerayı Fark Edince Uzaklaştı!
Ardahan’da Mahalle Yolları Yenileniyor.. Kilit Parke Çalışmaları Sürüyor!