Endonezyalı Turistlerin Kar Sevinci Kameraya Yansıdı

İstanbul Taksim'de etkili olan kar yağışı ortalığı beyaza büründürürken Endonezyalı turistlerin kar sevinci kameraya yansıdı.

İstanbul Taksim'de etkili olan kar yağışı ortalığı beyaza büründürürken Endonezyalı turistlerin kar sevinci kameraya yansıdı.

İstanbul'un baz bölgeleri yeni yılın ilk gününde karla kaplandı. O noktalardan biri de megakentin turistik bölgesi Taksim oldu. Taksim, kar yağışının etkisini artırmasıyla karla kaplandı. İstanbul'a gelen Endonezyalı turistlerin sevinci de kameraya yansıdı. Yılbaşı tatili için geldikleri öğrenilen turistler kar manzarası karşısında sevinç çığlıkları attı.

Haberleri

Marmaris’te Yaşayan Yerleşik Yabancılar 2026’yı Denize Girerek Karşıladı
Diyarbakır’da Okullar 1 Gün Tatil Edildi
İ̇stanbul’da Bazı İlçelere Kar Yağarken Bazı İlçelerde İse Güneşli Hava Etkisini Sürdürdü
8 Yıllık Evlat Hasreti Yılbaşında Son Buldu: Tunceli’de 2026’nın İlk Bebeği "sahra" Dünyaya Gözlerini Açtı
Manavgat Adliyesi’nde Dosyaların Yüzde 97’si Sonuçlandı