‘En İyi Ses’ Olabilmek İçin Yarıştılar

Çocukların en iyi şarkıyı söyleyebilmek için sahne aldığı İl Emniyet Müdürlüğünün ses yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Karslı çocuklar, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğünün "Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz-2" projesi kapsamında en iyi şarkıyı seslendirebilmek için yarıştı.

Finali İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen "sesimiz emniyette" etkinliğinde 11 öğrenci, performanslarını sergilemek için müzik öğretmenlerinden oluşan jürinin karşısına çıktı.

Oldukça renkli anların yaşandığı ve çocukların birbirinden güzel parçalar seslendirdiği yarışmada, aileler de çocuklarını yalnız bırakmayarak destek oldu. Yarışmada Aleyna Parim 1'inci, İrem Hasar 2'nci, Senanur Demir ise 3'üncülük elde etti. Dereceye giren çocuklara bisiklet hediye edildi.

Kars Haberleri

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba Görevinden Ayrıldı.. Kongre Tepkisi!
Yol Kenarı Bekleme Son Buldu.. Kars'ın Yeni Otobüs Terminali Hizmete Girdi!
Kars'ta DEM Parti'nin Etkinliği.. Bakırhan'dan Barış ve Adalet Vurgusu!
Şiirler, Türküler ve Resmi Geçit.. Kars'ta Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri!
AK Parti Milletvekili Adem Çalkın.. Kars, Bölgenin Sağlık Üssü Olacak!