Edirne’de Minibüs Sulama Kanalına Düştü: Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Edirne'de şiddetli sağanağın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs sulama kanalına düştü.

Edirne'de şiddetli sağanağın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs sulama kanalına düştü. Minibüsteki 2 kişinin saniyelerle tahliye edilmesiyle facianın eşiğinden dönüldü.

Olay, Havsa ilçesine bağlı Abalar köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şiddetli sağanak nedeniyle kontrolden çıkan minibüs, yol kenarındaki sulama kanalına girdi. Yarısı suya gömülen minibüste sürücü ve bir işçinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine bölgeye AFAD, deniz polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kanalın debisinin yüksek olması ve yağışın devam etmesi nedeniyle zor anların yaşandığı kurtarma operasyonunda, mahsur kalan 2 kişi güvenli bir şekilde tahliye edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan sürücü ve işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ajans Haberleri Haberleri

MEB, Ek Atama Sonuçları Açıklandı
İzmir’de Öldürülen Taksici İçin Meslektaşlarından Araçlı Konvoy
Türkiye’de Kar Rekoru Van’da Kırıldı: Karabet Geçidi’nde Kar Kalınlığı 3 Metreyi Geçti
Van Gölü Ekspresi, Kirkor Dağı Manzarasıyla Görsel Şölen Sunuyor
Angut Kuşlarının Belgesel Tadında Göçü