Iğdır İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özdemir, DEM Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.
İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özdemir partisinden ayrılarak AK Parti’ye katıldı. Kararın yerel dengelere etkisi merak ediliyor.
Iğdır’da yerel siyasetin seyrini etkileyebilecek bir gelişme yaşandı; İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özdemir, DEM Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.
ROZETİ İL BAŞKANI TAKTI
Partiye katılım dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Özdemir’in katılımının teşkilata güç kazandıracağını söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ayaz, yeni katılımın hem parti yapısı hem de yerel çalışmalar açısından önemli olduğunu dile getirdi.
Törende Ahmet Özdemir’e parti rozeti İl Başkanı Ayaz tarafından takıldı.
“GEREKLİ GÖRDÜM” AÇIKLAMASI
AK Parti’ye katılan Ahmet Özdemir ise kararını “gerekli gördüğü için” aldığını belirtti. Bundan sonraki süreçte çalışmalarını AK Parti çatısı altında sürdüreceğini ifade eden Özdemir, Iğdır’a hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
YEREL SİYASETTE DENGELER DEĞİŞEBİLİR
Özdemir’in parti değişikliği, Iğdır’daki siyasi dengeler açısından dikkat çeken bir adım olarak değerlendiriliyor. Söz konusu geçişin önümüzdeki dönemde yerel siyasete nasıl yansıyacağı ise merak konusu.