DBP'li Belediye Eşbaşkanları Gözaltında

Hakkari’de Çukurca Belediyesi Eşbaşkanları Hilal Duman ve Servet Tunç, Yüksekova Belediyesi Başkanvekili Adile Kozay ve Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Seferi Yılmaz gözaltına alındı.

Hakkari’de Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinin belediyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda Çukurca Belediyesi Eşbaşkanları Hilal Duman ve Servet Tunç, Yüksekova Belediyesi Başkanvekili Adile Kozay ve Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Seferi Yılmaz gözaltına alındı.

Evlerinden gözaltına alınan Belediye Eşbaşkanları Emniyet’e götürülürken, belediye binalarında arama yapıldığı belirtildi.

Adile Kozay, 15 Ekim 2015'te Belediye Eşbaşkanı Ruken Yetişkin'in görevden alınmasının ardından vekaleten belediye başkanlığına seçilmişti. 

3 Aralık itibarıyla 47 DBP’li belediye eşbaşkanı tutuklu bulunuyor, 36 DBP’li belediyeye kayyum atandı.

Güncel Haberleri

DEM Parti'den Bayram Mesajları.. Siyasi İsimler ve Acılı Aileler Arandı!
CHP'li 5 Belediye Başkanı Daha Görevden Alındı.. Sayı 11'e Yükseldi!
Yargı Paketi Yürürlüğe Girdi.. 'İnfaz ve Ceza Hukuku'nda Köklü Değişiklikler!
İBB'ye Yönelik 5'inci Dalga Operasyon: 47 Kişiye Gözaltı Kararı!