Bakan Arslan’dan Mardin Ve Diyarbakır Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan patlamalarla ilgili bilgi verdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan patlamalarla ilgili bilgi verdi. Arslan, “Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, 5 polis yaralı, 2 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş. Diyarbakır Sur’da da 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 polisimiz hafif yaralı” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Genel Kurulu’nda milletvekillerine Mardin ve Diyarbakır’da yaşanan patlamalarla ilgili bilgi verdi.

Arslan, şunları kaydetti:

“Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, 5 polis yaralı, 2 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 15 sivil vatandaşımız yaralı. Diyarbakır Sur’da da 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 polisimiz hafif yaralı. Her iki olayda da bomba yüklü araç saldırısı olduğu, olaylarla ilgili kolluk kuvvetlerinin ve yargı mensuplarının çalışmaları devam ediyor.”

Politika Haberleri

CHP’de Kılıçdaroğlu’ndan Teşkilata Mesaj.. Ayrılanlarla Polemik Yok!
Çerçeve Yasa Sonrası “Barış Süreci”nde Yeni Adım.. 4 Alt Komisyon Oluşturuldu!
Uçum’dan Çerçeve Yasa Değerlendirmesi.. 7595 Sayılı Kanunun Kapsamını Anlattı!
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi.. Davutoğlu’nun Partisi Siyasetten Çekildi!
Melih Meriç’ten Kötü Haber.. Bıçaklı Saldırı Sonrası Entübe Edildi!