Bakan Arslan 'Sınır Tüneli'nde İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ili sınırlarından geçen Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolunda ve sınır tünelinde incelemelerde bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ili sınırlarından geçen Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolunda ve sınır tünelinde incelemelerde bulundu.

Kars’ta, Azerbaycan ve SBK Holding işbirliğiyle kurulacak olan Lojistik Merkez’in protokol imza törenine katıldıktan sonra beraberinde, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bimez, Kars Valisi Rahmi Doğan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Gürcistan, Azerbaycan ve Kazakistan’dan gelen Bakanlık heyetiyle birlikte, Kars Garından trene binen Bakan Arslan, BTK demiryolu hattının Çıldır ilçesi Karakale köyü yakınında yer alan sınır tüneline kadar olan 76 kilometrelik kısmında yolculuk etti.

Sınır tünelinde trenden inen Bakan Arslan, burada kendilerini bekleyen vatandaşları selamlayarak Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattının bölge için hayırlı olması temennisinde bulundu. Raylarda ve sınır tünelinde incelemelerde bulunan Bakan Arslan, Gürcistan’ın Akhalkalaki (Ahılkelek) bölgesinde kurulan BTK istasyonuna geçti. Bakan Arslan burada da bir süre incelemelerde bulunduktan sonra, Gürcistan ve Azerbaycan heyetiyle birlikte trenle Tiflis’e gitti.

Kars Gündem Haberleri

Saadet Partisi Lideri Arıkan Kars’ta.. Bölge Turunda Üçüncü Durak!
Karslı Medine Kuyumcu Türkiye Şampiyonu Oldu.. Altın Madalya!
Kars Emniyeti’nde Terfi Hareketliliği.. Levent Akkaya’nın Rütbesi Yükseldi!
Kars’ta Hava Değişiyor.. Hafta Ortasında Sağanak Yağışlar Etkili Olacak!
Kars’ta Haftanın Gündemi Yoğundu.. İlçelerde Yatırım ve Asayiş Öne Çıktı!