Aydın Şehir Hastanesi’nde 2026 Yılının İlk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Aydın Şehir Hastanesi'nde 2026 yılının ilk yarı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Şehir Hastanesi'nde 2026 yılının ilk yarı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları ve Başkan Yardımcılarının katılımıyla 2026 yılının ilk değerlendirme toplantısı Aydın Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda, Aydın Şehir Hastanesi'ne yönelik kademeli taşınma süreci ele alındı. Belirlenen birimlerin planlama doğrultusunda aşamalı olarak taşınması, sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi ve sürecin koordinasyon içinde yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının ardından İl Sağlık Müdürü Şenkul; Şehir Hastanesi Kurucu Yönetimi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastane Yönetiminin katılımıyla, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları poliklinikleri, kan alma birimi, yataklı servisler, ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri ve acil servisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ajans Haberleri Haberleri

Balkon Yıkarken Akıma Kapılan Kadın Hayatını Kaybetti
Erzincan’da 4. Kattan Düşen 77 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti
Bursa’da Yaşlı Karı Koca Evlerinde Ölü Bulundu
Muhtar Aracında Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı