Atlama Kuleleri Önünde Panik Anları.. LPG Tankı Fırladı, Facia Ucuz Atlatıldı!

Erzurum'da, Çat/Bingöl yolu Atlama Kuleleri önünde meydana gelen trafik kazasında araçtan kopan LPG tankı panik yaşattı.

Erzurum’da Çat/Bingöl yolu Atlama Kuleleri önünde iki aracın çarpışması sonucu otomobil orta refüje savruldu, aydınlatma direği devrildi. 

Çarpmanın etkisiyle yerinden kopan LPG tankı paniğe yol açtı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

ERZURUM’DA KORKUTAN TRAFİK KAZASI

Erzurum’da Çat/Bingöl yolu Atlama Kuleleri önünde meydana gelen trafik kazası, kısa süreli paniğe neden oldu. Ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada, şiddetli darbe sonucu otomobil kontrolden çıkarak orta refüje savruldu.

Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direğini deviren otomobil, refüj üzerinde durabildi. Araçta büyük çapta maddi hasar oluşurken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

LPG TANKI YERİNDEN KOPARAK YOLA FIRLADI

Kazanın en dikkat çeken anı ise otomobilde bulunan LPG tankının yerinden koparak araç dışına savrulması oldu. Yola fırlayan tank, çevrede bulunan yurttaşlar arasında endişe yarattı.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, olası bir patlama ve yangın riskine karşı bölgede güvenlik önlemi aldı. Otomobilden yükselen duman kısa süreli paniğe yol açsa da herhangi bir yangın meydana gelmedi.

ELEKTRİK EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ

Devrilen aydınlatma direği nedeniyle bölgeye elektrik ekipleri de yönlendirildi. Hasarın giderilmesi ve olası tehlikelerin önlenmesi için çalışma başlatıldı.

Meydana gelen kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bölgeden Haberleri

İspir’de Dağda Tehlikeli Karşılaşma.. Boz Ayı’yı Bağırarak Uzaklaştırdı!
Erzurum'da Kırağı Güzelliği.. eksi 14 Derecede Doğa Beyaza Büründü!
Kış Geri Döndü.. Patnos’ta Kar Kalınlığı 40 Santimetreye Ulaştı!
Iğdır-Tuzluca Yolunda Feci Kaza.. Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!
Kış Posof’a Geri Döndü.. Gece Başlayan Kar İlçeyi Beyaza Bürüdü!