Arpaçay'da 'Kaçak Silah' Operasyonu

Kars'ın Arpaçay ilçesinde düzenlenen 'silah kaçakçılığı' operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Kars'ın Arpaçay ilçesinde düzenlenen 'silah kaçakçılığı' operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin teknik ve fiziki takip sonucunda, Arpaçay ilçesinde önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda şüpheli 5 kişi gözaltına alınırken, ekiplerce yapılan aramada yapılan aramalarda 7 tabanca, 1 av tüfeği, silahlara ait 10 şarjör ve 205 adet mühimmat ele geçirildi.

Ele geçirilen silahların, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezi'ne gönderildiği ve şüphelilerin şüphelilerin ifade işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Kars Valiliği'nden konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, "Jandarma, halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için mevzuatın kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde 7/24 esasına göre çalışmaya kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Arpaçay Haberleri

Arpaçay’da Asfalt Çalışmaları Sürüyor.. Fikret Avcı Caddesi Yenilendi!
Kars’ta Rahvan At Yarışları.. Meydancık’ta Beşinci Yarış Düzenlendi!
Arpaçay’da ‘Yeni Parti Kongresi’nde Kavga.. 2 Kişi Bıçakla Yaralandı!
Arpaçay’da Köy Yollarına Yeni Asfalt.. 14,6 Kilometrelik Çalışma!
Arpaçay’da Dolu Yağışı.. Bardaklı Yaylası Kısa Sürede Beyaza Büründü!