Gürcistan'a Giden TIR, Arpaçay Doğruyol'da Devrildi, 2 Yaralı

Kars'ın Arpaçay ilçesinde, Gürcistan’a gitmekte olan malzeme yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Kars'ın Arpaçay ilçesinde, Gürcistan’a gitmekte olan malzeme yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre;  Kars/Arpaçay - Çıldır/Ardahan kara yolunun Doğruyol köyü mevkiinde Gürcistan’a yük götüren TIR, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

2 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

Kazada sürücüsü ile yanındaki bir kişi araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık, güvenlik ve kurtarma ekipleri, TIR içinde sıkışan sürücü ve yanındaki bir kişiyi çıkarmak için yoğun çaba sarf etti.

TIR’da sıkışan iki kişi kurtarma ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra hastaneye sevk edilirken; kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Arpaçay Haberleri

İki Önemli Derece.. Karslı Öğrencilerden “Türkiye Finalleri”nde Başarı!
TIR Kurtarma Operasyonu.. Köylülerin Dayanışmasıyla Başarıya Ulaşıldı!
Arpaçay’da Buzlanan Yolda Kaza.. Kontrolden Çıkan TIR Trafiği Durdurdu!
Arpaçay’da Köylere Hizmet İçin Toplantı.. 2026 Yatırımları Masada!