Ardahan'ın Tarihi ve Turistik Yerlerini İncelediler

Ardahan’ın tarihi ve turistik alanlarında, turizmin geliştirilmesi ve kültür varlıklarının korunmasına yönelik incelemelerde bulunuldu.

Ardahan’ın tarihi ve turistik alanlarında, turizmin geliştirilmesi ve kültür varlıklarının korunmasına yönelik incelemelerde bulunuldu.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, beraberinde Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt ve bir heyet ile birlikte Ardahan Kalesi, Şeytan Kalesi, Çıldır Gölü, Akçakale (Alparslan) Adası’na giderek, buralarda incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında ayrıca, tarihi mekanların korunması ve turizmle birlikte değerlendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Bölgeden Haberleri

Göle'de Sessiz İstifa.. Belediye Başkanı Gökhan Budak CHP'den Ayrıldı!
Zengezur Koridoru'na Yönelik İlk Adım.. Kars-Iğdır Demir Yolu Projesi Başladı!
Yarım Saatlik Ömür.. 'Bir Günlükler' ve 'Mayıs Sinekleri'nin Ölüm Dansı!
Erzurum'da Bıçaklı Kavga.. 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı!