Ardahan’da Renk Cümbüşü

Yemyeşil örtüsü ve çiçek tarlalarıyla göz kamaştıran Ardahan, doğa severlerin ilgisini çekiyor.

Kışın metrelerce kar, ilkbaharda bitki çeşitliliği, yaz aylarında ise serin havasıyla binlerce yerli turistin ve yazlıkçıların uğrak yeri olan Ardahan, Ardahan ve Göle ovasında oluşan renk cümbüşüyle doyumsuz bir manzaraya sahne oluyor.

Yemyeşil örtüsü ve çiçek tarlalarıyla göz kamaştıran Ardahan, doğa severlerin ilgisini çekiyor. Turist ve yazlıkçılar, Ardahan ile Göle ovasının yanı sıra yaylalarda oluşturduğu renk cümbüşünü izlemek için Ardahan’a akın ediyor. Batıda etkili olan bunaltıcı sıcak hava ve büyük şehirlerin karmaşasından bir an olsun uzaklaşmak isteyenler, Ardahan ovası ve Göle Ovası ile yaylalarda oluşan manzara ve renk cümbüşünü izleyerek bu anı ölümsüzleştiriyorlar.

Barış Baytöre, Ardahan el değmemiş bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyerek, "Ardahan coğrafyasında ufak bir gezinti yaptık. Gördüğünüz gibi bin metrekarelik bir alanda çeşit çeşit, rengârenk bir sürü çiçek bulunmaktadır. Doğamızda el değmemiş bir coğrafyaya sahibiz. Bölgede sarı, mavi kırmızı, pembe ve aklınıza gelebilecek her çeşit çiçek bulunmaktadır. Ardahan bir renk cümbüşü ve rengârenk çiçeklerle dolu, el değmemiş doğa, el değmemiş coğrafyaya sahibiz. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Bölgeden Haberleri

Erzurum - Tortum Yolu'nda Feci Kaza.. Aynı Aileden 4 Kişi Yaşamını Yitirdi!
Operasyonlar Arttı.. 89 Kişi Yakalandı, 8 Kayıp Kişi Ailelerine Kavuştu!
Lüks 'Oto Kaçakçılığı'na Darbe.. 65 Araca El Konuldu, 22 Şüpheli Gözaltında!
Erzurum'da Kereteciler Sitesi Yangını Davası.. İş Yeri Sahibi Tahliye Edildi!
Ardahan'da Kış Sert Yüzünü Gösterdi.. Esnaf Buz Kırarak İşe Başladı!