Ak Parti’nin 15. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği

AK Parti’nin 15. Kuruluş Yıldönümü, parti genel merkezinde düzenlenecek etkinlikle kutlanacak.

AK Parti’nin 15. Kuruluş Yıldönümü, parti genel merkezinde düzenlenecek etkinlikle kutlanacak. Parti genel merkezindeki hazırlıklar bu kapsamda devam ediyor.

Başbakan Binali Yıldırım, parti genel merkezinden partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısının başkanlığını yapıyor. Saat 17.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte, AK Parti’nin kuruluşunun 15. yılı kutlanacak. Bu kapsamda, parti genel merkezi önünde hazırlıklar devam ediyor. Başbakan Yıldırım, genel merkezin önüne kurulan platform üzerinden partililere seslenecek. Başbakan Yıldırım’ın konuşması platformun yanındaki dev ekranlara verilecek.

Parti Genel Merkezi’nin önünde yoğun güvenlik önlemleri de dikkat çekti. Partinin etrafındaki ana caddeler ve sokaklardan bazıları trafiğe kapatıldı. Parti binasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dev posterleri ile Türk Bayrağı asıldı.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sistemi İçin Revizyon İddiası.. Yetkiler Değişebilir!
CHP’de 51 İsim Yüksek Disiplin Kurulu’na Sevk Edildi.. Böke de Listede!
CHP’de Kılıçdaroğlu’ndan Teşkilata Mesaj.. Ayrılanlarla Polemik Yok!
Çerçeve Yasa Sonrası “Barış Süreci”nde Yeni Adım.. 4 Alt Komisyon Oluşturuldu!
Uçum’dan Çerçeve Yasa Değerlendirmesi.. 7595 Sayılı Kanunun Kapsamını Anlattı!