AK Parti Kars İl Kongresi Gerçekleşti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katıldığı AK Parti Kars 7. Olağan İl Kongresi gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katıldığı AK Parti Kars 7. Olağan İl Kongresi gerçekleşti.

PolitiKARS.com’un ajanlardan derlediği bilgilere göre; Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede mevcut il başkanı Adem Çalkın tek aday olarak girdiği kongrede yeniden seçildi. 

İşte AK Parti'nin seçilmiş yönetici listesi...

Kongreye AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti Milletvekilleri Orhan Atalay, Reşit Polat, Mahmut Gürcan, Alaattin Parlak ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, partililer, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kars Haberleri

CHP Kars İl Başkanlığı'na Muhammet Baran Karahan Atandı.. MYK Kararı Açıklandı!
Jandarmadan Hasat Mesaisi.. Traktör ve Biçerdöver Sürücüleri Uyarıldı!
Koordinasyon Kurulu Toplandı.. 69,9 Milyar Liralık 315 Projede Son Durum Görüşüldü!
Kars’ta Tarım Mesaisi Sürüyor.. Meralara Sıvat, Afet Bölgelerinde Hasar Tespiti!