Ağrı’da 365 Kişi Görevde Uzaklaştırıldı, 79 Kişi De Tutuklandı

FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ağrı ve ilçelerinde kamu görevlisi toplam 365 kişi görevden uzaklaştırılırken, 79 kişi tutuklandı.

FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ağrı ve ilçelerinde kamu görevlisi toplam 365 kişi görevden uzaklaştırılırken, 79 kişi tutuklandı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ağrı ve ilçelerinde bu gün itibariyle; askeri, yargı, emniyet ve diğer kamu kurumlarında görev yapan toplam 365 kişi görevden uzaklaştırılmış, gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen kişilerden 79 kişi tutuklanmış, 31 kişi hakkında Adli Kontrol Kararı verilmiş, 52 kişinin ise gözaltı işlemleri devam etmektedir" denildi.

Bölgeden Haberleri

Ağrı Merkezli 9 İl'de Yasa Dışı Bahis Operasyonu.. 68 Gözaltı!
Artvin’de Zorlu Kurtarma.. 3 Aydır Kayıp Atlar Karlar Altından Köye İndirildi!
Ağrı Dağı'nın Beyaz Zirvesi.. Doğubayazıt ve Iğdır Arasında Görsel Bir Şölen!
Snowboard Cross World Cup.. 15 Ülkeden 300 Sporcu Palandöken’de Yarıştı!
Erzurumspor FK’dan Tarihi Fark.. Manisa FK’yı 8-1 Mağlup Etti!