Ağrı’da 365 Kişi Görevde Uzaklaştırıldı, 79 Kişi De Tutuklandı

FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ağrı ve ilçelerinde kamu görevlisi toplam 365 kişi görevden uzaklaştırılırken, 79 kişi tutuklandı.

FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ağrı ve ilçelerinde kamu görevlisi toplam 365 kişi görevden uzaklaştırılırken, 79 kişi tutuklandı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ağrı ve ilçelerinde bu gün itibariyle; askeri, yargı, emniyet ve diğer kamu kurumlarında görev yapan toplam 365 kişi görevden uzaklaştırılmış, gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen kişilerden 79 kişi tutuklanmış, 31 kişi hakkında Adli Kontrol Kararı verilmiş, 52 kişinin ise gözaltı işlemleri devam etmektedir" denildi.

Bölgeden Haberleri

Dengbêj Şakiro’nun Mirası.. Ağrı'da İsmine Yakışır Kent Meydanı Yapılıyor! 
Artvin'de Trajik Olay.. Polis Memuru 'Kamp Çadırı'nda Zehirlenerek Hayatını Kaybetti!
Kazım Koyuncu'ya Saygı.. Ölümünün 20'nci Yılında Mezarı Başında Anıldı!
Aşkale'de İş Kazası.. Geri Manevra Yapan Kamyon, İşçilerin Arasına Daldı! 
Posof Ilgar Dağı'nda Toprak Kayması.. Yol Ulaşıma Kapandı!