İstanbul Merkezli Rüşvet Operasyonu, '46 Polis' Gözaltına Alındı

İstanbul merkezli 6 ilde rüşvet operasyonu kapsamında 59'u sivil, 46'sı polis memuru 105 kişinin yakalandığı bildirildi.

İstanbul, Kocaeli, Bitlis, Muş, Gümüşhane ve Şırnak'ta toplam 46 adrese baskın düzenlendi. 59'u sivil, 46'sı polis memuru 105 kişi gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 6 ilde rüşvet operasyonu düzenlendi. İstanbul Valiliği operasyon kapsamında 59'u sivil, 46'sı polis memuru 105 kişinin yakalandığını bildirdi.

Valilik yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "rüşvet almak/vermek" suçu ile ilgili projeli ve teknik takipli operasyon yürütüldüğü kaydetti.

2022 ve 2023’te toplam 67 farklı eylemde, 62 sivil şahsın rüşvet verdiği, 46 polis memurunun rüşvet aldığının tespit edildiğini aktardı.

Valilik bu kapsamda İstanbul, Kocaeli, Bitlis, Muş, Gümüşhane ve Şırnak'ta toplam 46 adrese baskın düzenlendiğini belirterek “Yakalanan şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor” dedi.

İlgili Haberler

Kent Haberleri Haberleri

Boşanma Sürecindeki Aile Gerilimi Kanlı Bitti.. Kayınbaba Gözaltına Alındı!
Bayramda Hava Değişiyor.. Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Serinlik Uyarısı Geldi!
Nemrut Kalderası’nda Kartpostallık Gece.. Kar ve Yıldızlar Aynı Manzarada Buluştu!
Yeşilırmak’ta Kritik Süreç.. Tokat’ta Baraj Tahliyeleri Sonrası Taşkın Endişesi!