11 Ambulans Hizmete Girdi

Sağlık Bakanlığı’nca Kars'a gönderilen tam donanımlı 11 ambulans, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Sağlık Bakanlığı’nca Kars'a gönderilen tam donanımlı 11 ambulans, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Kars’a gönderilen tam donanımlı 11 ambulansın anahtarları düzenlenen törenle şoförlerine verildi. Ambulanslar, konvoy halinde siren çalarak "Türkiyem" türküsü eşliğinde şehir turu attı.

Hekimevi önünde düzenlenen törene, Vali Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve kurum amirleri katıldı.

Hizmete giren 11 tam donanımlı ambulans daha sonra sirenler çalarak "Türkiyem" türküsü eşliğinde şehir turu attı. Ambulansların 4'ü şehir merkezinde diğerleri ise ilçelerde hizmet verecek.

Kars Haberleri

Kars’ta Yaşayan Miras Şöleni Sürüyor.. Ekin Uzunlar Binlerce Kişiyle Buluştu!
Kars’ta Sağanak Alarmı.. Taşkın Evleri Sular Altında Bıraktı, Hortum Korkuttu!
Üç Günlük Şölen Kapılarını Açtı.. Geleneksel Sanatlar Ziyaretçilerle Buluştu!
Kars'ta Yaşanan Silahlı Yaralama Olayı.. 5 Şüpheli Cezaevine Gönderildi!
Kaleiçi Bölgesi'nde Kültür Şöleni.. Sergiler, Atölyeler ve Konserler Düzenlenecek!