1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA'nın Yönetim Kurulu TOPLANDI
SERKAnın Yönetim Kurulu TOPLANDI

SERKA'nın Yönetim Kurulu TOPLANDI

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 24. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 24. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

SERKA'nın Kars'taki merkez binasında düzenlenen toplantıya, yönetim kurulu başkanı Iğdır Valisi Ahmet Pek, Kars Valisi Eyüp Tepe, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan ile illerin belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası başkanları katıldı.

Ajansın 2013 yılı bütçesi ile çalışma programındaki öncelik ve faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, 2013 yılının yol haritası çizildi. Toplantıda, ajansın 2013 yılı çalışma programı ile bütçesinin Kalkınma Bakanlığı'na sunulması, personelin yurt dışında staj görmelerinin de kararlaştırıldı.

Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri tarafından 2013 yılı çalışma programında yer alan İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-3, Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı-2 ile kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve yenilikçilik Mali destek programlarına ait teklif çağrıları görüşülerek karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.