1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ülkü Ocakları Saldırıları Protesto ETTİ
Selimde Öğrenciler Tiyatro İZLEDİ

Selim'de Öğrenciler Tiyatro İZLEDİ

Kars'ın Selim ilçesinde Yeni İstanbul Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu 'Ah Bu Çocuklar' ve 'İbret' adlı tiyatro oyunlarını Selimli öğrencilerle buluşturdu.

A+A-

Kars'ın Selim ilçesinde Yeni İstanbul Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu "Ah Bu Çocuklar" ve "İbret" adlı tiyatro oyunlarını Selimli öğrencilerle buluşturdu.
 

Kars'ın Selim Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Sinema Salonu'nda ilköğretim ve lise öğrencilerine 6 seans olarak gösterilen oyunlar öğrenciler tarafından çok beğenilirken, izleyen öğrencileri ve protokolü kahkahaya boğdu. Tiyatro, ilköğretim okulu öğrencilerinin yanı sıra lise ve protokolü de kahkahaya boğdu. Tiyatroya İlçe Kaymakamı Ahmet Nebi Kaya, İlçe Belediye Başkanı Muhittin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Gül ve öğrenciler katıldı. İlçe Kaymakamı Ahmet Nebi Kaya, "Bu gösterilen tiyatro, ilköğretim öğrencileri ve lise öğrencilerine çocukları zararlı alışkanlıklardan ve aile içi şiddetlerden tutarak ailede sevgi ve saygıya alıştırmaktır" dedi.
 

Esmagül Meniktan yönetimindeki organizasyona ilgi oldukça büyüktü. Meniktan, "Amacımız öğrencilere tiyatro diye bir sanat dalının olduğunu hatırlatmak ve unutmalarını engellemektir. Umarım iyi izlenimler bırakmışızdır.Gösterimizi 6 seans olarak düzenledik.İlk seansta 'Ah Bu Çocuklar' adlı gösterimizi minik çocuklarımız içindi diğer seanslar ise 'İbret' adlı oyunumuzla lise çağındaki öğrencilerimiz ve yetişkinler için sergiledik. Bizi destekleyen ve yardımcı olan İlçe Kaymakamımız Ahmet Nebi Kaya'ya, İlçe Belediye Başkanı Mutittin Yücel'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah Bey'e ve herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.