1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı
Selimde Cenaze Aracı YENİLENDİ

Selim'de Cenaze Aracı YENİLENDİ

Kars'ın Selim Belediyesi araç filosunda bulunan cenaze aracını yeniledi..

A+A-

Kars'ın Selim Belediyesi araç filosunda bulunan cenaze aracını yeniledi..

KHA'nın haberine göre, Selim Belediye Başkanı AKP'li Muhittin Yücel, yeni cenaze aracının alınma sebebinin; kullanımda olan cenaze yıkama aracının artan tamir ve bakım masraflarının ihtiyaca cevap vermemesi olduğunu söyledi. Bir çok aksamının bozulması, aracın çok eski model oluşundan ve ekonomik ömrünü doldurmasından dolayı cenaze nakil ve yıkama işlemlerinde karşılaşan zorluklar nedeniyle Belediye olarak, vefat eden vatandaşlara son görevini en iyi şekilde yapmak bu hizmeti önemsediklerini de ifade eden Yücel, onun için daha rahat ve daha modern morglu cenaze yıkama aracının alımı gerçekleştirildiğini vurguladı.
Yücel ayrıca, “Belediyemiz araç parkuruna kazandırdığımız soğutmalı, morglu cenaze yıkama ve nakil aracı ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Belediyemize yeni kazandırdığımız bu araçla vatandaşlarımız cenazelerini aracımızda bekletme, yıkama ve nakil işlemlerini gerçekleştirilebilecekler. Eski cenaze aracının hijyenik ve modern olmadığı göz önünde bulundurularak yapılan bu hizmetin İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.