1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Karla Mücadele Devam Ediyor
Selimde 6 BDPli Gözaltına ALINDI

Selim'de 6 BDP'li Gözaltına ALINDI

Kars'ın Selim ilçesinde ifadeye çağrılan 6 BDP'li 'yasadışı slogan atmak' iddiasıyla gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ın Selim İlçesi'nde haklarında açılan bir davadan dolayı Selim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılan 6 BDP'li gözaltına alındı.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kazan Vadisi'nde yaşamını yitiren 36 PKK'li için Kars'ın Selim İlçesi'nde yapılan basın açıklamasına katıldıkları gerekçesi ile BDP'liler hakkında soruşturma başlatıldı.

Haklarında soruşturma başlatılan BDP Selim İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, yöneticiler Engin Duman, Harun Kızılgedik, Erdal Karakoç, Yıldırım Altun, Birkan Çınar ifade vermek için Emniyet Müdürlüğüne çağrıldı.

İfadeye çağrılan 6 BDP'li "yasadışı slogan atmak" iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı..

6 KİŞİ SERBEST KALDI

Kars'ın Selim İlçesi'nde yapılan basın açıklamasında ‘yasadışı slogan atma’ suçlamasından haklarında dava açılan BDP Selim İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, yöneticiler Engin Duman, Harun Kızılgedik, Erdal Karakoç, Yıldırım Altun, Birkan Çınar, ifade için gittikleri emniyette dün gözaltına alınmıştı. BDP’liler emniyetteki ifadeleri ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
4 Yorum