1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Muradiye İlçe Binasına Saldırı
Seçmen Listeleri İçin Son SAATLER

Seçmen Listeleri İçin Son SAATLER

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri bugün saat 17.00'den askıdan iniyor. Bazı seçmenler son gün telaşıyla kendi isimlerini ararken, muhtarlığa gidemeyenler YSK'nın internet sitesinden kayıtla

A+A-

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri bugün saat 17.00'den askıdan iniyor. Bazı seçmenler son gün telaşıyla kendi isimlerini ararken, muhtarlığa gidemeyenler YSK'nın internet sitesinden kayıtlarına bakabilir.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için 18 Mart'ta askıya çıkardığı listeler bugün askıdan indirilecek.

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listelerine bugün 17.00'ye kadar bakılabilecek. Son günlere kalan seçmenler ise telaşla listelerde adlarını bulmaya çalışıyor.

Muhtarlığa gidemeyen seçmenler YSK'nın internet siteszinden T.C. kimlik numaralarını girerek seçmen kütüğüne kayıtlı olup olmadıklarını kontrol edebilir.
 

Seçmen niteliğine sahip olduğu halde listede ismi bulunmayanlar, 12 Haziran 1993 tarihinde ve daha önce doğanlar, öğrenim bölgelerinde oy kullanmak isteyen öğrenciler, kimlik, adres bilgilerinde yanlışlık veya eksiklik bulunanlar ve askerlikten terhis olup da silah altında bulunmaları nedeniyle kaydı bulunmayanların, oy kullanabilmek için ilgili ilçe seçim kurulu başkanlıklarına başvurmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.