1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'ta Olumsuz Hava Koşulları... Kapalı 47 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı
Sarıkamışta Turizm Derneği KURULDU

Sarıkamış'ta Turizm Derneği KURULDU

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) kuruldu.

A+A-

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) kuruldu.

Sarıkamış’ta turizmcilerin ortak amaçlarına uygun olarak, onların sorunlarına çözüm üretmek ve geliştirmek amacıyla kısa adı “SATURDER” olan Sarıkamış Turizm Derneği kuruldu.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı turizm işletmecisi Kamuran Eroğlu, “SATURDER” in kuruluş amacını kısaca şu şekilde kamuoyuna duyurdu:

“Derneğimiz, öncelikli olarak bölgedeki turizmin 12 aya yayılması için orta ve uzun vadeli planlar yapacak ve bölge turizmi için çeşitli projeler üretecek. Bu projeleri kamu kurumları ve STK’lar ile de paylaşarak, bölgedeki turizm paydaşlarını sürece ortak edecek. Dernek, Kars ile de sürekli işbirliği içerisinde olacak ve projelerini anlatacak. Dernek, aynı zamanda 12 aya yayılacak kış ve yaz turizmi ile iç içe her türlü organizasyonlar düzenleyecek. “SATURDER”, bölgemizin alt ve üst yapı sorunları ile ilgili de ilgili kurumlar ve bölge turizmi için yatırım yapacak olan iş adamları içinde farkındalık yaratacak ve çözüm önerileri sunacak. Ayrıca çeşitli projeler üretmek amacıyla da kurulan Sarıkamış Turizm Derneği, genel itibarı ile de kuruluş amacı doğrultusunda, ulusal ve uluslararası organizasyonları geliştirmek ve uygulamalarını gerçekleştirmekle de sorumlu olacak.”

YÖNETİM KURULU: Ali Kamuran EROĞLU (Dernek Başkanı), İbrahim Yavuz BİLDİK (Başkan Yardımcısı), Sıddık ALKAN (Genel Sekreter), Mir Hasan TAŞ (Genel Sekreter Yardımcısı), Zakir AKIN (Sayman), Aykut ALKAN (Muhasip), Atakan KARABAĞ (Üye)

KURUCU ÜYELER: Mehmet ALKAN, Nafis MAR, Nimetullah ALKAN, Suat DOĞAN, Semih YILMAZ, Mehmet SARAÇOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.