1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim 'Hayvan Pazarı'nda Silahlı Kavga
Sarıkamışta Kızılaya KAN BAĞIŞI

Sarıkamış'ta Kızılay'a KAN BAĞIŞI

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 238 ünite kan toplandı.

A+A-

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 238 ünite kan toplandı.

Türk Kızılayı Sarıkamış Şube Başkanlığı, Sarıkamış Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Erzurum Kan Merkezi Müdürlüğü’nce organize edilen kampanyaya kamu çalışanları ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, yaptığı açıklamada, Kızılay’ın doğal afetlerde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarıyla her zaman halkın takdirini topladıklarını belirterek,” Bizlerde idareciler,vatandaşlar olarak Kızılay’a destek amacıyla her yıl kan bağışında bulunuyoruz.Bundan sonra yılda 4 kez kan bağışı için kampanya düzenleyeceğiz.Özellikle Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri,kutlu doğum haftası ve benzeri özel günlerde daha çok kan toplanmasını sağlayacağız” dedi.

Kaymakam Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen ve kurum amirleri kan verdikten sonra vatandaşlar kan vermek için sıraya girdi.

Türkiye Kızılay Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Mir Hasan Taş, da yaz aylarında kan bağış oranlarının düşmesi üzerine kampanya düzenlediklerini belirterek, vatandaşların her yıl kan verme konusunda daha da bilinçlendiğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.