1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Diyarbakır'da Tarihi Günler.. Amedspor Şampiyonluk Yolunda!
Sarıkamışta Kış Oyunları YAPILACAK

Sarıkamış'ta 'Kış Oyunları' YAPILACAK

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen '6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kış Oyunları'nın Sarıkamış'ta yapılacağı bildirildi.

A+A-

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kış Oyunları"nın Bayraktepe Kayak Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

Kars'ın Sarıkamış İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel, İl Spor Şube Müdürü Öner Osmanoğlu, Kayak İl Temsilcisi ve Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak biraraya gelerek, kış oyunları öncesi hazırlıkları gözden geçirdi.

Kaymakam Ermiş'in yaptığı açıklamada, bu tür kış oyunlarının Sarıkamış'ta yapılmasının kış turizminin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu belirterek, Sarıkamış'ın ulusal ve uluslararası yapılacak bütün kış sporları organizasyonlarını kaldırabilecek potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Önceki hafta "1. Etap Kayaklı Koşu" yarışmalarına ev sahipliği yaptıklarını anımsatan Ermiş, şunları kaydetti:

"İlçemize gelen sporcu kafilelerini en iyi şekilde ağırladık. Bu yapılacak GAP kış oyunlarında da gelen bütün sporcu ve teknik heyeti konuk edeceğiz. Şimdiden yarışmaların kazasız ve sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını ümit ediyor ve bütün sporculara başarılar diliyorum. Yarışmaların ilçemizde yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum."

Bayraktepe'de 27-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek kış oyunlarına Türkiye'nin birçok ilinden yaklaşık 300 sporcunun katılacağı ve yarışmalarda derece giren sporcuların altınla ödüllendirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.