1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay'a 'Ceviz Büyüklüğü'nde Dolu Yağdı
Sarıkamışta KAN BAĞIŞI YAPILDI

Sarıkamış'ta KAN BAĞIŞI YAPILDI

Türk Kızılay'ı Sarıkamış Şubesi, Hükümet Konağında gönüllü memurların kan bağışlarını kabul etti.

A+A-

Türk Kızılay’ı Sarıkamış Şubesi, Hükümet Konağında gönüllü memurların kan bağışlarını kabul etti.
Kızılay Kan Merkezi ekiplerinin kan bağışlarını kabul ettiği Hükümet Konağı içindeki stantta; Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Kaymakamlık personelleri ve kamu kurum çalışanları kan bağışında bulundu.

Erzurum Kan Merkezi’nden gelen 1 doktor, 3 hemşire ve 1 sağlık personeli gözetimde başlatılan kan bağışı kampanyası başlar başlamaz 17 ünite kan toplandı.
Kızılay Erzurum Kan Merkezi’nden Dr. Murat Ermancık, sağlığı ve sıhhati yerinde olan herkesi kampanyaya destek olmaya ve kan vermeye davet etti.
Kan bağışı öncesinde Erzurum Kan Merkezi’nden gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan doktor muayenesinde kanı düşük olduğu saptananlardan hiçbir şekilde kan alınmadığını ifade eden Ermancık, “Unutulmasın ki bir ünite kan bir hayat kurtarabilir” mesajını verdi.
Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen de, “Kızılay’a kan vermek hem insan sağlığı yönünden önemli hem de insanlarda sosyal sorumluluğu geliştirmektedir. Kan alıp vermenin felsefesi, insanın vücudundan fazla olanın, ihtiyacı olana verilmesidir. Kan vermenin bir hayat kurtaracağı bilinci ile hareket edilmeli. Hepimize bir gün kan lazım olabilir. Sağlık durumu iyi olan herkesin kan bağışında bulunması lazım” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.