1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlerbirliği, Trabzonspor Yenişemediler
Sarıkamışta Gençler Voleybol LİGİ

Sarıkamış'ta Gençler Voleybol LİGİ

Kars Sarıkamış'ta deplasmanlı Voleybol ligi mayıs ayının son haftasından itibaren müsabakalara başlıyor.

A+A-

Kars Sarıkamış’ta deplasmanlı Voleybol ligi mayıs ayının son haftasından itibaren müsabakalara başlıyor. Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kurulan lige 5 kulüp katıldı.
Beş kulüp birer takımla katılırken, birinci olan takım Kars’ı gençler liginde temsil edecek. Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen’in desteklediği ligin gençler ligine çıkıp Kars ilimizi ve ilçemizi temsil etmeleri bekleniyor.

Sarıkamış’ta Gençler Voleybol Ligi’ni kurma amaçlarının öğrencileri sosyalleştirmek olduğunu belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Çolak, “Özellikle öğrencileri hafta sonları kahve ortamından, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Salon sporunu sevdirmek. Topluma yararlı birer birey haline getirmek için voleybol ligini kurduk. Bize destek veren Kaymakamımız sayın Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Dağdelen’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Katılan kulüpler: Sarıkamış Lisesi Spor Kulübü, Alp Spor Kulübü, Kars Gençlik ve Spor Kulübü, Sarıkamış Güzel Sanatlar Spor Kulübü ve Anadolu Lisesi Spor Kulübü.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.